Haaveideni Kreikka
Matkalla vuonna 2001

Etusivu

Matkalla vuonna 2001
Zakynthos
Peloponnesos
Spetses
Poros
Kos
Santorini
Kreeta
Rhodos
Symi
Kalymnos
Lefkada
Paxos/Antipaxos
Naxos
Patmos
Ilmoitustaulu
Syö kreikkalaisittain
Linkkejä
Navigaattori

Lappeenrannan satama
Lappeenrannan satama

 

Olin hyvin onnellinen, sillä tänä kesänä, vuonna 2001, viettäisin neljä viikkoa Kreikassa, joista kaksi ensimmäistä Zakynthoksella, kauniilla pienellä Joonianmeren saarella. Sieltä matkaisin Patraan ja kiertelisin vielä toiset kaksi viikkoa ympäri Peloponnesosta. 

Minulle heinäkuu on parasta aikaa matkustaa Kreikassa. Lämpö on kuitenkin vain yksi syy lähteä matkaan juuri heinäkuuksi, Kreikassa on niin monta asiaa jota suorastaan rakastan. Olen matkustellut Kreikassa viimeisen viisitoista vuotta ja en ole koskaan kyllästynyt. Päinvastoin,  tänä aikana olen rakastunut tähän maahan ja sen ihmisiin korviani myöten.

Zakynthos olisi minulle uusi kohde ja odotan kovasti pääseväni matkaan. Olen kuullut hyvin paljon saaresta ja lukenut myös, ja se on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Yhdessä vanhempieni kanssa viettäisin kahden viikon loman Zakynthoksella ja heidän innostuksensa oli aivan yhtä suuri kuin minunkin.


 

Matka alkaisi Lappeenrannasta 4. heinäkuuta, 2001. Ensin autolla Helsinkiin ja sieltä Finnairin sinivalkoisin siivin lentäisimme Zakynthokselle, eteläisimmälle Joonianmeren saarista.

Tule kanssani matkaan ja klikkaa "seuraava sivu" -painiketta


Seuraava sivu